bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
    

Boekenkaften

 

Hoe ideaal is een plastic kaft voor school - en leesboeken?

De plastic kaften waren altijd al snel en gemakkelijk in gebruik, maar aangezien ze ook nog eens gemakkelijk gedesinfecteerd kunnen worden, zijn ze tijdens deze Corona periode helemaal een veilige keuze!

 

De voordelen van deze kaften :

 

Stevig - Kaften in nog geen 1 minuut tijd - Beschermend tegen vuil en vocht - Afneembaar met een vochtig doekje of een desinfecterend middel tegen een (Corona) virus - Duurzaam en herbruikbaar - Bij vele modellen/maten verstelbare lengte - Bij de transparante versie zie je gelijk welk boek je voor je hebt. Duidelijk en labels zijn overbodig.

 

Saai? Wat houdt je tegen om creatief aan de slag gaan? Je kunt er op plakken of onder de kaft schuiven wat je wilt. En wat is belangrijker? Looks of de juiste bescherming? Ze zijn beter dan welke kaft dan ook qua bescherming. Rekbare kaften buigen je zachte kaften om en beschermen zeker niet tegen vocht. Deze wel. Je wilt immers geen boete hoeven te betalen voor een beschadigd boek. Daarnaast, hoe handig is het om tenminste gelijk te zien welk boek je voor je hebt? Labels kun je dus sowieso achterwege laten.

 

Kortom: Wil je razendsnel je boeken kunnen kaften met kaften die echt goed beschermen tegen vuil en vocht en een stevige basis bieden aan je boek? Kies dan voor een plastic kaft.

Produkt:
 
powered by myShop.com
1 - 15