bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
   

Anotheridea v.o.f.

 

door 

 

Astrid Bolding and Bianca Kirby

 

  

Op www.lunchtassen.nl, de eerste website van ons bedrijf Anotheridea v.o.f., heb je de mogelijkheid om te winkelen voor gevarieerde, aparte, kwalitatieve en goed geprijsde (lunch)tassen, lunchboxen en lunchaccessoires binnen 1 winkel.


Wij selecteren en blijven voortdurend op zoek naar goede en functionele lunchartikelen voor naar school, kantoor of er op uit. Ben je dus op zoek naar een leuk apart en tegelijkertijd bruikbaar cadeau , dan ben je op www.lunchtassen.nl op de juiste site.

  

Onze geïsoleerde lunchtassen en lunchartikelen van o.a. SMASH Australia zijn gewoonweg ideaal voor het overblijven op school, je lunch op kantoor of voor bijvoorbeeld een picknick. Speciaal ontworpen om je lunch of snacks herbruikbaar dus milieuvriendelijk, handig en/of gekoeld mee te kunnen nemen. Het motto: Smash the Trash! 


Bovenal vinden wij goede service het allerbelangrijkst. We kunnen wel een leuk produkt aanbieden, maar zonder goede afhandeling stelt dit niets meer voor. Klanttevredenheid is waar het om draait en wij denken dan ook waar mogelijk mee. 

Zoek je andere produkten of heb je suggesties?
Mail (info@anotheridea.nl) het ons, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

 

Voor nu veel winkelplezier!

  

Astrid & Bianca

 

 

lunchtas, tassen, overblijftas, kindertas, tasjes, geïsoleerde tas, koffer, kinderkoffer, trunki, drinkfles, muffinmix, speelgoed, cadeau, kerst, sinterklaas, kinderverjaardag

 

 

 

logo_facebook_40.png

 

Like = 10% kortingscode

FANFACEBOOK