bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
   

Boekenkaften

 

Hoe ideaal is een plastic kaft voor school - en leesboeken?

De plastic kaften waren altijd al snel en gemakkelijk in gebruik, maar aangezien ze ook nog eens gemakkelijk gedesinfecteerd kunnen worden, zijn ze tijdens deze Corona periode helemaal een veilige keuze!

 

De voordelen van deze kaften :

 

Stevig - Kaften in nog geen 1 minuut tijd - Beschermend tegen vuil en vocht - Afneembaar met een vochtig doekje of een desinfecterend middel tegen een (Corona) virus - Duurzaam en herbruikbaar - Bij vele modellen/maten verstelbare lengte - Bij de transparante versie zie je gelijk welk boek je voor je hebt. Duidelijk en labels zijn overbodig.

 

Saai? Wat houdt je tegen om creatief aan de slag gaan? Je kunt er op plakken of onder de kaft schuiven wat je wilt. En wat is belangrijker? Looks of de juiste bescherming? Ze zijn beter dan welke kaft dan ook qua bescherming. Rekbare kaften buigen je zachte kaften om en beschermen zeker niet tegen vocht. Deze wel. Je wilt immers geen boete hoeven te betalen voor een beschadigd boek. Daarnaast, hoe handig is het om tenminste gelijk te zien welk boek je voor je hebt? Labels kun je dus sowieso achterwege laten.

 

Kortom: Wil je razendsnel je boeken kunnen kaften met kaften die echt goed beschermen tegen vuil en vocht en een stevige basis bieden aan je boek? Kies dan voor een plastic kaft.

OpmerkingLet op Deze webwinkel bevindt zich mogelijk nog in de opstartfase of is nog niet officieel geregistreerd bij mijnWinkel.nl. Wilt u toch iets bestellen bij deze webwinkel? Neem dan eerst even contact op met de webwinkelier.

Produkt:

Boekenkaft plastic verstelbaar 276

Artikelnummer:  40002
Voorraad:  4
Voorraad 0?:  mail info@lunchtassen.nl
Categorie:  Boekenkaften
Produkt:  Boekenkaft plastic verstelbaar 276
Selektie:  H276 x L430-470
Picture of product:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.40003small_kaften.jpg
Omschrijving:  Boekenkaft. Maat 276. Transparante plastic kaft voor school - en leesboeken met een maximale hoogte van 276mm en een lengte (voorkaft + achterkaft + zijkaft) van 430mm - 470mm. Weg met die rollen kaftpapier die na een dag al gescheurd of beschadigd zijn of die stoffen stretchhoezen, waarbij onverharde kaften alleen maar ombuigen. Waarom een plastic kaft? Deze kaft is stevig en beschermt je boek ook gelijk tegen vuil en vocht. De kaft is gemakkelijk te desinfecteren en is dus gelijk de ideale kaft om een (corona) virus geen kans te geven. Tevens zie je, vanwege het doorzichtige plastic, direct welk boek het is. Een extra etiket is dus overbodig.
Afmetingen:  H276 x L430-470
Extra info:  Binnen nog geen minuut je boek goed gekaft en beschermd tegen water, vuil en gemakkelijk te desinfecteren tegen een (corona) virus! Schuif de achterkaft door de doorsteeklussen, schuif daarna de voorkaft in de opening en schuif als laatste de achterkaft terug door de lussen. Trek aan en je boek is klaar!
Produkttype:  Kaft, boeken kaften, schoolboek beschermen, hoes
Brievenbuspost:  ja
PostNL:  Brievenbuspost bij kleine afname, indien passend
Picture a:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.boekenkaftsmall.jpg
Picture b:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.boekenkaft3small.jpg
Picture c:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.boekenkaft4small.jpg
Picture d:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.bookwallet_measuringsmall.jpg
Video:  http://www.youtube.com/watch?v=y8VqcExIaVw
Prijs incl. btw:  € 1,95
 


De optie van reviews is niet geactiveerd