Gratis thuisbezorgd vanaf € 60,00 (zie voorwaarden) - Vind ons leuk op facebook en maak eenmalig gebruik van de 10% kortingscode

bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Wrapboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
    

 

Lunchboxen  

 

Wat een slim ontworpen lunchboxen. Over o.a. de gepatenteerde lunchboxen met verdeelvakken en lekvrije bakjes is heel goed nagedacht. Het is zo handig om in 1 lunchbox zowel je brood, fruit als snacks zo handig en gescheiden mee te kunnen nemen. En onderschat de sandwichbox vooral niet. Voor kinderen die naar de middelbare gaan wil je weer niet te grote lunchboxen in je tas. Je hebt alle ruimte nodig. Gebruik dan de lunchbox in een aparte skin of denk dus aan de sandwichbox. In de sandwichbox krijg je tenminste 3 dubbelgevouwen boterhammen of 2 tot 3 puntjes naast elkaar. Voor de grotere eters neem je dan 2 of meer sandwichboxen. Dan kun je ook gelijk het type beleg van elkaar gescheiden houden. Wel zo lekker en dus gemakkelijk te passen tussen alle boeken!

Produkt:

Lunchbox NFM RF paars

Artikelnummer:  50180
Voorraad:  8
Voorraad 0?:  mail info@lunchtassen.nl
Categorie:  Lunchboxen
Produkt:  Lunchbox NFM RF paars
Picture of product:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.50180small_lunchbox_paars.jpg
Merk:  Smash
Omschrijving:  Lunchbox paars. Rubbish free lunchbox met 2 compartimenten. Het hoofdgedeelte met broodverdeler is qua grootte gelijk aan een standaard mepal lunchbox. Het 2e extra gedeelte heeft 2 lekvrije opbergdoosjes voor kleine verse snacks. Bewaar al je verschilllende lunchwaren dus vers en gescheiden in 1 handige lunchbox. Super broodtrommel in combinatie met de isolerende skin voor in je school, werk of picknicktas!
Afmetingen:  24x16x8
Inhoud:  1006ml
Extra info:  Lunchbox paars NFM Rubbish free. Met verwijderbare plastic verdeler. 1 gedeelte voor je brood en 1 gedeelte met 2 antilek opbergbakjes. Ideaal om je brood gescheiden te houden van je fruit en groente. BPA vrij, PP5. Deze lunchbox past in de Smash Lunchtas, overblijftas en Smash skin paars. Ontworpen in Australië. Tip : beplak de lunchbox met je favouriete stickers om de lunchbox persoonlijk te maken. Het mooie is dat je ze steeds kunt aanpassen en dus niet altijd dezelfde afbeelding hoeft te hebben!
Produkttype:  Lunchbox, broodtrommel, lunchtrommel, lunch artikel, picknick artikel, geïsoleerde broodtrommel, gekoelde broodtrommel, gekoelde lunchbox
Brievenbuspost:  nee
PostNL:  Verzendkosten € 5,50 - ca 1-2 werkdagen. Gratis vanaf € 75,00 incl btw *
DHL:  Verzendkosten € 5,00 - ca 5 werkdagen. Gratis vanaf € 60,00 incl btw *
Picture a:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.50180asmall_lunchbox_paars.jpg
Prijs incl. btw:  € 10,95
 


Reviews

overall 0 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?