bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
    

 

Lunchboxen  

 

Wat een slim ontworpen lunchboxen. Over o.a. de gepatenteerde lunchboxen met verdeelvakken en lekvrije bakjes is heel goed nagedacht. Het is zo handig om in 1 lunchbox zowel je brood, fruit als snacks zo handig en gescheiden mee te kunnen nemen. En onderschat de sandwichbox vooral niet. Voor kinderen die naar de middelbare gaan wil je weer niet te grote lunchboxen in je tas. Je hebt alle ruimte nodig. Gebruik dan de lunchbox in een aparte skin of denk dus aan de sandwichbox. In de sandwichbox krijg je tenminste 3 dubbelgevouwen boterhammen of 2 tot 3 puntjes naast elkaar. Voor de grotere eters neem je dan 2 of meer sandwichboxen. Dan kun je ook gelijk het type beleg van elkaar gescheiden houden. Wel zo lekker en dus gemakkelijk te passen tussen alle boeken!

Produkt:

Lunchbox NFM RF large roze

Artikelnummer:  50158
Voorraad:  3
Voorraad 0?:  mail info@lunchtassen.nl
Categorie:  Lunchboxen
Produkt:  Lunchbox NFM RF large roze
Picture of product:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.50158asmall_lunchbox_large_roze.jpg
Merk:  Smash
Omschrijving:  Lunchbox, meervaks, roze. Extra grote rubbish free large lunchbox met 3 compartimenten, verdelers en extra opbergdoosjes voor kleine verse snacks. Bewaar al je verschilllende lunchwaren vers en gescheiden in 1 handige lunchbox. Super broodtrommel in combinatie met de isolerende skin voor in je school, werk of picknicktas!
Afmetingen:  30x16x8
Inhoud:  1120ml
Extra info:  Lunchbox, meervaks, NFM Rubbish free large roze. Met verwijderbare plastic verdelers. 1 gedeelte voor je brood, 1 gedeelte voor hapjes en 1 gedeelte met 2 antilek opbergbakjes. Ideaal om je brood gescheiden te houden van je fruit en groente. BPA vrij, PP5. Deze lunchbox past niet in de Smash Lunchtas, overblijftas. De Smash skin is hier speciaal voor ontworpen. Het middenvak is gelijk aan een standaard Mepal lunchbox met zowel links als rechts een extra zijvak. Ontworpen in Australië.
Produkttype:  Lunchbox, broodtrommel, lunchtrommel, lunch artikel, picknick artikel, geïsoleerde broodtrommel, gekoelde broodtrommel, gekoelde lunchbox
Brievenbuspost:  nee
PostNL:  Verzendkosten € 5,50 - ca 1-2 werkdagen. Gratis vanaf € 75,00 incl btw *
DHL:  Verzendkosten € 5,00 - ca 5 werkdagen. Gratis vanaf € 60,00 incl btw *
Picture a:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.50158small_lunchbox_large_roze.jpg
Picture b:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.lunchboxlargesmall.jpg
Picture c:  https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.lunchboxlargesmall2.jpg
Video:  http://vimeo.com/116818786 ; http://youtu.be/UtzH9paL5CQ
Prijs incl. btw:  € 11,95
 


Reviews

overall 1 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

score (5) Reviewer Linda de Haan Posted 20:13, Mar 27, 2013
Super handig
Ik heb deze lunchbox onlangs aangeschaft en vind hem helemaal geweldig! Met deze handige box kun je veel verschillende lekkernijen meenemen voor je lunch. Zo hoef ik niet meer 3 of 4 verschillende bakjes mee te slepen in mijn tas maar alles super handig in 1 box! Ik heb ook het yoghurtbakje gekocht en mijn yoghurt blijft er lekker koel in! Tevens had ik de producten snel in huis! Kortom goede service en deze producten zijn echt handig! Echte aanraders!