bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
   
OpmerkingLet op Deze webwinkel bevindt zich mogelijk nog in de opstartfase of is nog niet officieel geregistreerd bij mijnWinkel.nl. Wilt u toch iets bestellen bij deze webwinkel? Neem dan eerst even contact op met de webwinkelier.

Produkt:

Lunchboxset large blauw + clear

Artikelnummer:  50200
Voorraad:  1
Voorraad 0?:  mail info@lunchtassen.nl
Categorie:  Aanbiedingsets
Produkt:  Lunchboxset large blauw + clear
Picture of product:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.50200small_skin_lunchbox_large_blauw_witte_fles.jpg
Merk:  Smash
Omschrijving:  Aanbiedingset. Lunchbox large en Skin neopreen blauw met witte fles. De Rubbish free large lunchbox met diverse compartimenten en extra opbergdoosjes voor kleine verse snacks om al je verschilllende lunchwaren in 1 handige lunchbox mee te kunnen nemen. In combinatie met de neopreen skin inclusief 500ml drinkfles de ideale isolerende lunchset voor naar school, kantoor of er op uit.
Afmetingen:  23x8x30
Extra info:  Lunchbox large NFM Rubbish free & Skin neopreen roze/rood met witte fles . Lekvrij en luchtdicht om versheid te garanderen. Met verwijderbare plastic verdelers. 1 gedeelte voor je brood, 1 gedeelte voor hapjes en 1 gedeelte met 2 antilek opbergbakjes. Ideaal om je brood gescheiden te houden van je fruit en groente. Deze lunchbox past niet in de Smash Lunchtas, overblijftas. De Smash skin is hier speciaal voor ontworpen. Gemaakt van neopreen met rits en handvat om je lunch en snack te isoleren. Inclusief 500ml drinkfles in witte uitvoering. Ontworpen in Australië. Tip : beplak de lunchbox met je favouriete stickers om de lunchbox persoonlijk te maken. Het mooie is dat je ze steeds kunt aanpassen en dus niet altijd dezelfde afbeelding hoeft te hebben!
Produkttype:  Lunchbox large NFM Rubbish free & skin neopreen blauw met witte fles . Lekvrij en luchtdicht om versheid te garanderen. Met verwijderbare plastic verdelers. 1 gedeelte voor je brood, 1 gedeelte voor hapjes en 1 gedeelte met 2 antilek opbergbakjes. Ideaal om je brood gescheiden te houden van je fruit en groente. Deze lunchbox past niet in de Smash lunchtas. De Smash skin is hier speciaal voor ontworpen. Gemaakt van neopreen met rits en handvat om je lunch en snack te isoleren. Inclusief 500ml drinkfles in witte uitvoering. Ontworpen in Australie. Tip : beplak de lunchbox met je favouriete stickers om de lunchbox persoonlijk te maken. Het mooie is dat je ze steeds kunt aanpassen en dus niet altijd dezelfde afbeelding hoeft te hebben!
Brievenbuspost:  nee
PostNL:  Verzendkosten € 5,50 - ca 1-2 werkdagen. Gratis vanaf € 75,00 excl btw *
DHL:  Verzendkosten € 5,00 - ca 5 werkdagen. Gratis vanaf € 60,00 incl btw *
Picture a:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.50200asmall_skin_lunchbox_large_blauw_witte_fles.jpg
Picture b:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.50200bsmall_skin_lunchbox_large_blauw_witte_fles.jpg
Picture c:  https://media.myshop.com/images/shop1651200.pictures.50200csmall_skin_lunchbox_large_blauw_witte_fles.jpg
Prijs incl. btw:  € 22,95
 


De optie van reviews is niet geactiveerd