Gratis thuisbezorgd vanaf € 60,00 (zie voorwaarden) - Vind ons leuk op facebook en maak eenmalig gebruik van de 10% kortingscode

bpa vrij

 

  
   
      
  Kaften   
      

 

    

 

     
  

Nieuw

   
      

 

 Aanbiedingsets   

 

 Bestekboxen   

 

 Drinkflessen   

 

 Fruitboxen   

 

 Koelelementen   

 

 Koffiebekers   
  Lunchbekers  
  

Lunchboxen

  
  

Lunchbox Skins

  
  

Magnetronboxen

  
  

Muffinboxen

  
  

Saladeboxen

  
  

Snackboxen

  
  

Wrapboxen

  
  

Yoghurtboxen

  
     
    
     
  Lunch / Koeltassen  
  Rugtassen   
  Skins
 
   
    

Boekenkaften

 

Gemakkelijk afneembare kaften tijdens de Corona periode? Een plastic boekenkaft is dan ideaal. Daarnaast worden boeken en vooral schoolboeken constant gebruikt en gaan ze dagelijks mee in tassen met lunchartikelen. Vooral als ze niet van jezelf zijn, is het belangrijk om ze goed te beschermen. Uiteraard wil je sowieso dat je boeken netjes blijven en zeker als het een bijzonder boek is. 

Met deze transparante, plastic insteekhoezen / kaften bescherm je je boeken tegen vuil en vocht. De transparante, plastic kaft is een duurzame, herbruikbare kaft, waarvan de meesten ook nog in maat verstelbaar zijn. E-readers zijn tegenwoordig waterbestendig. Deze kaften beschermen je gewone boek ook enigszins in de buurt van water. 

Saai? Misschien voor school, maar wat houdt je tegen om creatief aan de slag gaan? Dat is het gemak van transparant plastic. Je kunt er op plakken of onder schuiven wat je wilt. En wat is belangrijker? Looks of de juiste bescherming? Ze zijn beter dan welke kaft dan ook qua bescherming. Rekbare kaften buigen je kaften om en beschermen niet tegen vocht. Deze wel. Je wilt immers geen boete hoeven te betalen voor een beschadigd boek. Daarnaast, hoe handig is het om tenminste gelijk te zien welk boek je voor je hebt? Labels kun je dus sowieso achterwege laten.

Kortom: Wil je razendsnel je boeken kunnen kaften met kaften die echt goed beschermen tegen vuil en water en een stevige basis bieden aan je boek? Kies dan voor deze transparante, plastic kaften.

Produkt:
 
powered by myShop.com
1 - 7