bpa vrij

 www.amotheridea.nl is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
Eten en Drinken webwinkels

SMASHlinkerzijde.png

Anotheridea v.o.f.

 

door 

 

Astrid Bolding and Bianca Kirby

 

  

Op www.lunchtassen.nl, de eerste website van ons bedrijf Anotheridea v.o.f., heb je de mogelijkheid om te winkelen voor gevarieerde, aparte, kwalitatieve en goed geprijsde (lunch)tassen, lunchboxen en lunchaccessoires binnen 1 winkel.


Wij selecteren en blijven voortdurend op zoek naar goede en functionele lunchartikelen voor naar school, kantoor of er op uit. Ben je dus op zoek naar een leuk apart en tegelijkertijd bruikbaar cadeau , dan ben je op www.lunchtassen.nl op de juiste site.

  

Onze geïsoleerde lunchtassen en lunchartikelen van o.a. SMASH Australia zijn gewoonweg ideaal voor het overblijven op school, je lunch op kantoor of voor bijvoorbeeld een picknick. Speciaal ontworpen om je lunch of snacks herbruikbaar dus milieuvriendelijk, handig en/of gekoeld mee te kunnen nemen. Het motto: Smash the Trash! 


Bovenal vinden wij goede service het allerbelangrijkst. We kunnen wel een leuk produkt aanbieden, maar zonder goede afhandeling stelt dit niets meer voor. Klanttevredenheid is waar het om draait en wij denken dan ook waar mogelijk mee. 

Zoek je andere produkten of heb je suggesties?
Mail (info@anotheridea.nl) het ons, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

 

Voor nu veel winkelplezier!

  

Astrid & Bianca

 

 

lunchtas, tassen, overblijftas, kindertas, tasjes, geïsoleerde tas, koffer, kinderkoffer, trunki, drinkfles, muffinmix, speelgoed, cadeau, kerst, sinterklaas, kinderverjaardag

 

 

 

logo_facebook_40.png

 

Like en gebruik de

10% kortingscode

 

 

nudefoodmoverslogo.png

 

 

 

Koffiebekers

 

 

 

Saladeboxen

 

 


 

Sandwichboxen

 

 


 

Snackboxen

 

 

 

 

Koeltassen

 

En nog veel meer....