bpa vrij

 www.amotheridea.nl is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
Eten en Drinken webwinkels

SMASHlinkerzijde.png

Boekenkaften


boekenkaften

Schoolboeken zijn al duur genoeg en worden zo vaak gebruikt dat het belangrijk is om ze goed te beschermen. Met deze plastic insteekkaften kun je de maat naar wens aanpassen en heb je een duurzame, herbruikbare kaft. Saai? Beplak ze zoals jij het wilt en maak je eigen unieke kaft!

Produkt:

Boekenkaft plastic verstelbaar 306

Artikelnummer:  40003
Voorraad:  35
Voorraad 0?:  mail info@lunchtassen.nl
Categorie:  Boekenkaft
Produkt:  Boekenkaft plastic verstelbaar 306
Selektie:  H300 x L440-L565
Picture of product:  http://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.40003small_kaften.jpg
Vind ik leuk:  

logo_facebook_40.png

Omschrijving:  Boekenkaften. Plastic kaft voor (school)boeken met een maximum hoogte van 300mm en een verstelbare lengte (voorkaft + achterkaft + zijkaft) van 565mm maximaal en 440mm minimaal. Weg met die rollen kaftpapier die na een dag al gescheurd of beschadigd zijn of die stoffen stretchhoezen, waardoor de kaften alleen maar ombuigen. Waarom een plastic kaft? Veilig voor je boek tegen vuil en waterschade en goede bescherming van je kaften. Tevens zie je, vanwege het doorzichtige plastic, direkt welk boek het is. Je meet je boek als volgt : De hoogte van de kaft in mm moet dus binnen de aangegeven mm hoogte passen. De totale mm lengte van een boek bestaat uit : mm lengte voorkant kaft + mm lengte achterkant kaft + mm lengte zijkant boek = totale mm lengte. Deze totale mm lengte moet dus ook binnen de aangegeven mm lengte vallen. De lengte is dus door het slimme terugvouwsysteem voor de achterkaft aan te passen. De minimale lengte van dit formaat kaft is 350mm (korter steken de doorsteeklussen namelijk uit). Voor boeken met een maximale hoogte van 300mm en een totale lengte tussen de 440mm en 565mm is dit dus de ideale kaft.
Afmetingen:  H300 x L440-L565
Extra info:  Binnen nog geen minuut je boek goed gekaft en beschermd tegen water en vuil! Schuif de achterkaft door de doorsteeklussen, schuif daarna de voorkaft in de opening en schuif als laatste de achterkaft terug door de lussen. Trek aan en je boek is klaar!
Produkttype:  Kaft, boeken kaften, schoolboek beschermen, hoes
Brievenbuspost:  ja
PostNL:  Brievenbuspost bij kleine afname, indien passend
Picture a:  http://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.boekenkaftsmall.jpg
Picture b:  http://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop1651200.pictures.bookwallet_measuringsmall.jpg
Video:  http://www.youtube.com/watch?v=y8VqcExIaVw
Prijs incl. btw:  € 2,10
 


Reviews
Rating: 0 0 reviews
 Heb je al enige ervaring met dit product?